Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PNL vrea devansarea alegerilor locale și comasarea lor cu cele europarlamentare. Care este motivul

Publicat

PNL vrea devansarea alegerilor locale, respectiv mutarea lor în luna iunie și comasarea cu cele europarlamenare. În mod normal, alegerile locale ar trebui să aibă loc la sfârșitul lunii septembrie. 

Liderii PNL au propus PSD în urmă cu câtva zile o nouă variantă de comasare a alegerilor: organizarea europarlamentarelor odată cu localele, în 9 iunie, au declarat pentru G4Media surse politice.

De menționat că deocamdată nu a fost luată nici o decizie în Coaliție.

Se pare că liberalii doresc comasarea unor alegeri cu cele locale pentru a putea mobiliza mai bine rețelel locale, respectiv primarii, care vor face campanie atât pentru ei, cât și pentru partid.

Liderii PNL au remarcat la ultimele rânduri de alegeri o demobilizare a primarilor, atunci când nu este vorba despre alegeri locale.

În acest an electoral, marea problemă cu care se confruntă liberalii este reprezentată de partidul AUR. Prin activarea primarilor, PNL și-ar putea menține statutul de al doilea partid din România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 25.01.2024 at 12:37

    Pe noi ne doare-n şpiţ de doleanţele voastre, oricum sunteţi demult perdanţi. De ce nu puteţi respecta Costituţia şi umblaţi cu tot felul de cioace. Cred că remorcă-i PSD i s-au desfăcut şuruburile şi va rămâne de căruţă. Nu este nici o pagubă, dacă nu vă mai regăsiţi unde încercaţi să ajungeţi. Amin !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax