Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PNŢCD Alba va avea candidat propriu la alegerile pentru Primărie

Publicat

După o lungă perioadă de tăcere, Partidul Naţional  Ţărănesc Creştin-Democrat Alba şi-a ancorat din nou „steagul unităţii” pe frontul bătăliilor politice. Sub deviza „Opriţi crima, nu omorâţi PNŢCD în numele luptei pentru ştampile”, membrii formaţiunii politice au formulat o scrisoare către conducerea de la nivel central a partidului şi au declarat deschisă prima conferinţă de presă „ţărănistă” de anul acesta, sub prezidiul medicului chirurg Radu Vieru. Alături de acesta, la conducerea partidului se află, în calitate de prim-vicepreşedinte, Stelian Bordea, iar, ca membri principali – jurnalistul Gabriel Cobuzneanu şi inginerul Mircea Trifu. „Vrem să lăsăm la o parte trecutul, dar nu fără a ne asuma greşelile. Vrem să promovăm o politică axată pe om şi pe nevoile acestuia, iar asta prin transparenţă totală”, a transmis Radu Vieru. Ţărăniştii s-au arătat hotărâţi să participe la următoarele alegeri cu un candidat propriu şi susţin că nu sunt dispuşi să-şi manifeste sprijinul, într-o viitoare campanie electorală, faţă de nici un alt partid.

La rândul său, prim-vicepreşedintele Stelian Bordea a făcut un apel către ultimii ţărănişti din Alba:
„Băgaţi săbiile în teacă, lăsaţi argumentele de bun simţ să vorbească, lăsaţi valorile să vorbească şi reclădiţi PNŢCD-ul în aşa fel încât să redobândească strălucirea de odinioară, în caz contrar posteritatea vă va condamna la uitare veşnică – mai grea decât temniţa comunistă. România nu este o ţară din lumea a treia, o iubim şi o preţuim, generaţia noastră are puterea să se ridice la valoarea înaintaşilor şi să o modernizeze. PNŢCD trebuie să existe ca să desăvârşească opera începută cu 130 de ani în urmă. A sosit timpul să trecem la treabă. Aşa să ne ajute Dumnezeu.”

Potrivit declaraţiilor membrilor PNŢCD Alba, în prezent, la nivelul partidului există aproximativ 80 de membri activi, iar speranţele lor sunt îndreptate spre atragerea cât mai multor persoane capabile să susţină şi să ducă mai departe ideologiile ţărăniste. În ultimul an de zile prezenţa Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat la nivelul judeţului Alba nu s-a făcut simţită aproape deloc. Unul dintre momemtele în care crezul ţărănist a reuşit să consume cerneala presei locale a fost ceremonia organizată de aceştia în memoria lui Corneliu Coposu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. marian

    miercuri, 12.01.2011 at 18:54

    Unirea este solutia.PNTCD trebuie sa lase deoparte orgoliile si sa actioneze unit.Trebuie ales un presedinte din mai multi candidati,cel care obtine mai multe votur sa fie presedinte Laudabila initiativa dumneavoastra.Succes.

  2. Marius

    miercuri, 12.01.2011 at 19:37

    PNTCD Bistrita va ureaza succes si speram intr-o unificare cat mai grabnica si in celelalte judete .Domnezeu sa fie cu noi.

  3. gogu

    joi, 13.01.2011 at 08:47

    „Alaturi de acesta la conducerea partidului se mai afla (…) jurnalistul Gabriel Cobuzneanu”. Asadar am trecut de perioada in care politica se facea pe la spatele trusturilor de presa. Un pas mare in fata iar jurnalistii intra in lumina reflectoarelor ca membrii de partid. Numai asta mai lipsea dupa ce liderii de sindicat au fost alesi pe lista pe partid iar liderii de la nivel central si-au tras trusturi de presa. Parca, totusi, ceva e putred in Danemarca. Nu este cumva in conflict calitatea de membru de partid cu statutul jurnalistului? Dar… ce mai conteaza intr-o tara in care dreapta se aliaza cu centrul si cu stanga pentru ca sa fie mai tare decat un singur om…

  4. popanul

    joi, 13.01.2011 at 10:47

    PNTCD trebuie sa renasca.In toata tara taranistii sunt in fierbere,trebuie sa se intruneasca intr-un congres extraordinar si sa-si aleaga liderul,si asta cit mai repede.

  5. Rares

    joi, 13.01.2011 at 19:13

    congresul din 29 ian…se va mai tine ce informati imi poti da …si daca da atuncea acolo ce se v-a intampla?…sper sa primesc un raspuns de la u …din cate am inteles si auzit , de curand multe organizatii din tara se reunesc intr-o singura conducere…etse adevarata informatria

  6. Darius

    joi, 13.01.2011 at 19:18

    ce se aude ca va fi la congresul din 29 ian…sau daca se va mai tine ?…si am informati ca de ceva vreme incoace multe filiale judetene ale PNTCD se reunesc intr-o singura conducere …asa este ..poti sa imi confirmi aceste info.

  7. popanul

    sâmbătă, 15.01.2011 at 08:20

    Unirea face puterea.PNTCD este unul singur,foarte multi se tem de revenirea acestui partid.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax