Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PNȚCD anunță că pregătește o alianță politică cu partidul lui Liviu Dragnea, pentru alegerile din 2024

Publicat

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, anunță că pregătește o alianță politică cu Alianța pentru Patrie (APP), noul partid al fostului președinte PSD Liviu Dragnea.

„O alianță politică între PNȚCD și APP este mai mult decât vitală pentru România, răspunzând dezideratului celei mai mari părți a poporului român, în perspectiva alegerilor generale din 2024, de constituire a unei platforme formată din partidele suveraniste autentice”, au susținut Aurelian Pavelescu și Liviu Dragnea, într-un comunicat de presă.

Anunțul vine după ce Liviu Dragnea a participat, sâmbătă, la ședința Biroului de Conducere al PNȚCD, unde s-a discutat despre o alianță „națională suveranistă”.

Potrivit comunicatului, Dragnea crede că PNL și PSD și-au dat mâna într-o „alianță a trădării naționale”, iar bătălia electorală din 2024 nu va mai fi între stânga și dreapta, ci intre suveranism și globalism, între „dragoste de țară și vânzare de țară”.

Președintele PNȚCD. Aurelian Pavelescu, a subliniat că este nevoie de o forță politică care să militeze pentru o „Europă a Națiunilor Suverane”, alături de celelalte forțe europene suveraniste.

Întâlnirea lui Liviu Dragnea cu membrii biroului de conducere al PNȚCD vine pe fondul unor discuții avansate, duse de mai mult timp între PNȚCD și APP, obiectivul fiind încheierea unei alianțe politice pentru alegerile din 2024.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

 1. Papagalii

  duminică, 15.05.2022 at 20:55

  Doi morti, usi dau mina?

 2. Aliaj

  luni, 16.05.2022 at 05:38

  Sa te aliezi cu unul proaspat iesit de la pirnaie, asta da realizare. Cum s-ar mai mira adevaratii taranisti !

 3. Gelu Stoian

  luni, 16.05.2022 at 05:57

  Sa-si PUNA ” Pofta-n CUI ” ! La Alegerile Parlamentare din 2024, …….. de Dragnea si Pavelescu, si partiduletul LOR vor avea CEL MULT 0,1 – 0,2 % din voturile valabil exprimate !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. pilu

  miercuri, 18.05.2022 at 16:05

  ALIAJ. La ce să se mire adevăraţii ţărănişti ? Nici ei nu au fost mai presus de tâmpeniile care le-au făcut, nişte boşorogi senili. Nu trebuie enumerate, se ştiu din vremea aceea.

 5. Gheorghe

  joi, 19.05.2022 at 19:26

  cum era? fara penali in functii publice?
  ati distrus tara ma poligarhilor, toti!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax