Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PNŢCD organizează un congres de reconciliere în vederea reunificării partidului

Publicat

O delegaţie a PNŢCD Alba a participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la Consiliul Naţional de Conducere (CNC) al partidului, desfăşurat în localitatea Fereşti, lângă Sighetu Marmaţiei. S-a discutat despre convocarea Congresului Extraordinar de Reunificare a PNŢCD şi prezentarea la acest congres a unei moţiuni unificatoare Ciorbea-Pavelescu.

În cadrul consiliului, ţărăniştii au dezbătut aprins, timp de 3 ore, problemele partidului şi dezbinările produse în ultimii ani. S-a stabilit programarea Congresului în data de 12 martie, la Bucureşti şi aprobarea actului semnat de Victor Ciorbea şi Aurelian Pavelescu în vederea reunificării partidului.

Prim-vicepreşedintele PNŢCD Alba Iulia, Stelian Bordea, a spus că Radu Sârbu şi echipa acestuia au fost de acord să renunţe la funcţiile de conducere din partid, pentru a facilita reunificarea acestuia.

Totodată, Victor Ciorbea a subliniat, la finalul lucrărilor, că din echipa de conducere a partidului, care va fi validată la Congresul de Reunificare, vor face parte membrii PNŢCD din toate facţiunile, inclusiv cea a lui Eugen Moisescu, astfel încât reconcilierea să fie deplină.

Liderul PNŢCD Alba, Iuliu Hada, a precizat că, la nivel local, partidul este unitar, cu rădăcini puternice, membrii vechi, dar şi tineri. Joi, Hada va fi prezent la Sebeş, la înfiinţarea Organizaţiei de Tineret al PNŢCD.

În judeţul nostru, ţărăniştii mai au, în prezent, în jur de 15 persoane aflate în funcţii importante în administraţiile locale şi cel puţin un primar, cel din Ocna Mureş, Augustin Drăguţ.

Organizaţia PNŢCD are filiale în toate oraşele importante din judeţ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. marian

    joi, 10.02.2011 at 08:47

    Infiintati organizatii PNTCD si in comune,atrageti oamenii de la tara in partid.

  2. omc pntcd

    sâmbătă, 12.02.2011 at 22:36

    marea masa taranista nu poate veni langa cei care cu buna stiinta tin pntcd de peste 10 ani departe de membrii de rand –fasra lideri noi nu se mai poate

  3. fane sect 1

    miercuri, 16.02.2011 at 20:53

    la sect 1 lider este ciuvica -face echipa de milioane cu ciorbea sarbu si ciuhandru

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax