Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Pod nou peste râul Arieș, la Câmpeni. Contractul de finanțare de aproape 2 milioane de euro, semnat la Ministerul Dezvoltării

Publicat

Un pod nou peste râul Arieș urmează să fie construit în curând la Câmpeni. Contractul de finanțare de aproape 2 milioane de euro a fost semnat luni, de către primarul orașului, Cristian Dan Pașca, la Ministerul Dezvoltării.

„Am semnat astăzi, la București, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în prezența ministrului Adrian Ioan Veștea, contractul de finanțare pentru proiectul <Pod 1 pe strada Izvoarelor, peste Râul Arieș>.

Este un proiect depus pe Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, o investiție în valoare de 9.846.342,59 lei.

Este vorba despre un pod nou care va fi amplasat în amonte de podul Ferdinand. Avem deja realizat proiectul tehnic, iar în maximum două săptămâni vom demara licitația pentru atribuirea lucrărilor”, a scris primarul, pe pagina de Facebook.

Potrivit documentației, podul va avea o lungime de 39,8 metri și o lățime de 11 metri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax