Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Podcast Cluj24 cu Victor Ponta: PNL este un PSD mai mic. Ce diferențe ideologice sunt? Sunt ultimul liberal care a condus România

Publicat

Fostul premier al României, Victor Ponta, a fost invitatul colegilor noștri de la Cluj24, unde a vorbit despre politică, administrație și a făcut o serie de declarații interesante. 

”Puteți să nu-l iubiți/simpatizați pe Victor Ponta, puteți chiar să-l detestați ca politician, dar asta nu-l face mai puțin deștept, provocator și interesant în aparițiile publice.

YouTube video

La mijloacele minimaliste pe care le întrebuințează politicienii momentului în discursul public, Victor Ponta este o lumină aproape orbitoare”, a spus moderatorul podcastului Contraste de pe Cluj24, Florin Danciu.

”PNL este un PSD mai mic, mai puțin performant. Ce diferențe ideologice sunt? Eu zic așa, și în glumă și cu aroganță că eu sunt ultimul liberal care a condus România. Ca măsuri economice așa e” a spus Ponta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    joi, 21.12.2023 at 15:31

    Eu m-aş feri de un asemenea om. Nu cred că la ora actuală există în Romania un om mai alunecos ca ăsta. Au ştiut ăia care nu l-au vrut preşedinte ce fac. Cu toate că la confruntarea cu Johannis, viitorul preşedinte a avut o evoluţie jalnică de tot.

  2. Motanu’

    joi, 21.12.2023 at 15:43

    Social democratia pe intelesul lui Ponta este asta: semnalizezi stanga si virezi dreapta 😜😜. prosteala ieftina care ar trebui sa nu mai tina…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax