Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Podul de fier” din Ocna Mureş va fi reabilitat şi inclus în varianta de trafic greu a oraşului

Publicat

Administraţia locală din Ocna Mureş intenţionează să reabiliteze „podul de fier” de la intrare în localitate, ce asigura până la încetarea activităţii la UPSOM transportul feroviar, rutier şi pietonal în zonă. Sunt în desfăşurare demersuri privind transferul de proprietate de la CFR la primărie a obiectivului, în aşa fel încât acesta să fie inclus pe traseul de trafic greu ce va fi amenajat în zonă.

Potrivit administraţiei locale, a fost obţinut acordul de la CFR pentru transferul obiectivului în proprietatea primăriei, astfel încât în perioada următoare acesta să fie reparat şi consolidat pentru a permite accesul traficului de mare tonaj. Acest lucru ar permite ca maşinile grele să nu mai folosească, în viitor, actualul pod rutier aflat în reabilitare, la intrare în oraş.

Varianta de deviere a circulaţiei autovehiculelor cu masă mare spre Noşlac ar urma să fie direcţionată prin faţa Liceului tehnologic şi a stadionului.

În ceea ce priveşte lucrările de reparaţii în desfăşurare la podul rutier peste râul Mureş, a fost finalizată o bandă de circulaţie, urmând să mai fie turnat stratul de asfalt de uzură şi amenajat trotuarul pentru pietoni. Lucrările la acest obiectiv au început la 1 martie şi urmează să fie finalizate la începutul toamnei.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax