Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Podul peste râul Mureş, între Vinţu de Jos şi Vurpăr, intră în reparaţii. Documentaţia de avizare a lucrărilor, votată de consilierii judeţeni

Publicat

Joi, va fi supus votului consilierilor judeţeni din Alba proiectul de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnice de avizare a lucrărilor de reparaţii capitale pe DJ 705B, peste râul Mureş, de la Vinţu de Jos spre Vurpăr.

Finanţarea investiţiei este suportată din bugetul judeţului şi este în valoare de 4.565.387 lei. Acest pod este considerat important pentru locuitorii din Vurpăr, Câmpu Goblii, Blandiana, fiind unica soluţie de traversare a râului Mureş până la Alba Iulia. Durata de execuţie a lucrărilor este de 12 luni.

Asupra structurii de rezistenţă a podului nu au fost executate lucrări de reparaţii sau consolidare, iar lucrările de întreţinere nu au avut rezultate scontate. În 2007 s-a efectuat expertiza tehnică, care a stabilit că starea podului este doar satisfăcătoare, deoarece există anumite elemente constructive în stare de degradare, iar traficul auto şi pietonal nu se poate desfăşura în condiţii de siguranţă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax