Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Poleiul a făcut primele victime: Accidente rutiere în Sebeş şi Vinerea. Poliţiştii cer să se intervină cu material antiderapant

Publicat

Poleiul de pe carosabil a făcut primele victime, duminică dimineaţa, în Sebeş. Şoferul unui autoturism, marca Golf 3 cu numere de înmatriculare de Argeş a pierdut controlul volanului, în cartierul Mihail Kogălniceanu din Sebeş, a derapat, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un TIR care se afla pe marginea drumului. Un incident similar a avut loc pe DJ 704, în localitatea Vinerea.

În Sebeş, şoferul autoturismului marca Golf a derapat şi  a ieşit în afara părţii carosabile, din cauza drumului acoperit cu polei. În urma impactului, maşina a ricoşat din nou pe şosea şi a fost lovită de un alt autoturism, care circula din spate. Două tinere au fost rănite. Potrivit poliţiştilor, acestea au fost transportaţi la Spitalul din Sebeş, conştiente.

UPDATE: Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că M.S.V.,de 49 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Alba Iulia – Sebeş, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu un autotractor ce era parcat în afara părţii carosabile, după care a fost proiectat pe acelaşi sens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din municipiul Bucureşti.

În urma accidentului D.V., de 22 de ani, şi M.A.S., de 20 de ani, pasagere în primul autoturism, au suferit leziuni prima rămânând internată în spitalul din Sebeş iar cea de-a două fiind transportată la Spitalul Judeţean Alba, unde a rămas internată.

Ambii conducători auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate.”

Oamenii legii avertizează participanţii la trafic să sporească atenţia şi să respecte regulile de circulaţie, deoarece începând din aceste zile poleiul poate apărea pe carosabil şi poate cauza incidente grave.

La aproximativ o jumătate de oră după accidentul din Sebeş, IPJ Alba a semnalat un nou eveniment rutier, de această dată pe DJ 704, pe raza localităţii Vinerea. Şoferul unui autoturism marca Skoda Fabia a pierdut controlul volanului, din cauza poleiului, şi a intrat într-un autobuz. Din fericire nu au fost semnalate victime.

Poliţiştii cer să se intervină cu material antiderapant

În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, mai multe persoane au atras atenţia poliţiştilor asupra poleiului de pe carosabil. Oamenii legii au solicitat autorităţilor să intervină cu material antiderapant. Din păcate, însă, până duminică dimineaţa, nu s-a luat nicio astfel de măsură. Atenţionări de polei au venit din partea localnicilor din Cugir, Vinerea, Sebeş, Şibot, Petreşti şi Pian.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. toby

    duminică, 20.11.2011 at 14:36

    ..aveau cauciucuri de iarna ?!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax