Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Polițiști condamnați la închisoare pentru mită, achitați de Curtea de Apel Alba Iulia

Publicat

Doi agenți de poliție prinși în flagrant anul trecut în timp ce luau mită au fost achitați, marţi, la Curtea de Apel Alba Iulia. Deși, inițial, cei doi au fost condamnați de Tribunalul Alba la 6 luni de închisoare, aceștia au reușit să obțină, în recurs, achitarea.

Sentința Curții de Apel Alba Iulia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție. Cei doi agenţi de poliţie prinşi în flagrant luând mită, în septembrie anul trecut au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare de Tribunalul Alba. Polițiștii au primit 6 luni de închisoare cu suspendare.

Poliţiştii au fost judecaţi în stare de libertate, după ce instanţa a apreciat că aceştia nu reprezintă un pericol public. Judecătorii Tribunalului Alba au opinat că, din transcrierile înregistrărilor ambientale, dar şi din declaraţiile inculpatului şi ale investigatorului sub acoperire nu rezultă cu certitudine că polițistul ar fi solicitat o sumă de bani de la investigator, în schimbul aplicării unor sancţiuni mai uşoare.

Curtea de Apel Alba Iulia a apreciat că nu sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii și a dispus achitarea acestora.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax