Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Polițiștii se află în căutarea unei tinere de 15 ani din Blaj dispărută de la domiciliu în luna mai

Publicat

Poliţiştii din Alba continuă căutările pentru găsirea unei tinere dispărută de la domiciliu în luna mai. Denisa Diana Lupoi, de 15 ani, din Blaj, a plecat de la domiciliu, în data de 12 mai 2012, ora 19.30, spunând că merge cu colegii la un eveniment, fără a mai reveni acasă. Nu se cunoaşte destinaţia unde aceasta se află.

Poliţiştii au fost sesizaţi în legătură cu aceste aspecte abia la data de 30 mai, părinţii tinerei sperând că aceasta se va întoarce acasă. Adolescenta nu este la prima plecare de la domiciliu.

Imediat după sesizare, poliţiştii au demarat activităţile specifice de căutare, iar persoana dispărută a fost dată în urmărire naţională.

La data dispariţiei, Denisa Diana Lupoi era îmbrăcată cu bluză şi pantaloni de culoare neagră, şi sandale cu toc înalt de culoare aurie.

Semnalmente:

– înălţime 1,50 m

– păr castaniu deschis

– faţă rotundă

– ochi căprui

– la bărbie are o gropiţă profundă, iar pe obrazul stâng, lângă ureche, are trei cicatrici, create cu ani în urmă, prin muşcătura unui câine.

Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax