Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Poliţia a demarat o campanie pentru prevenirea furturilor din locuinţe

Publicat

În perioada 20 octombrie – 20 decembrie 2010, se desfăşoară Campania naţională de prevenire a furturilor din locuinţe, sub numele de „Un plus de siguranţă”.

Scopul campaniei este de informare a cetăţenilor cu privire la modalităţile de protejare a locuinţelor, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba împreună cu partenerii urmând a desfăşura activităţi în acest sens, în municipiile Alba Iulia, Sebeş, Aiud şi Blaj, unde vor fi distribuite afişe, stickere şi pliante, mesajul preventiv urmând să ajungă la 200 de imobile şi aproximativ 2.000 de persoane.

Pe lângă publicul general, Campania „Un plus de siguranţă” are ca public ţintă asociaţiile de proprietari, promovând în mod deosebit soluţiile colective de securitate, adică acele soluţii care asigură un plus de siguranţă tuturor locatarilor unui imobil: sisteme de acces în scara blocului, interfoane, sisteme de iluminat, sisteme de alarmă, monitorizare sau intervenţie în caz de nevoie.

La intrarea în scările blocurilor unde va ajunge campania va fi lipit un sticker şi se va posta un afiş, iar locatarilor li se vor oferi în cutia poştală pliante cu recomandările preventive. Pe perioada derulării campaniei va fi pus la dispoziţia televiziunilor locale spotul tv realizat de iniţiatorii campaniei.

Asociaţiile de proprietari angrenate în derularea campaniei pot participa la un concurs, prin completarea unui formular disponibil pe site-ul www.politiaromana.ro.  Premiul va fi acordat, prin tragere la sorţi, la finalul campaniei, în luna decembrie şi constă în oferirea unei soluţii de securitate pentru imobilul câştigătorului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax