Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Poliţia Alba: 12 permise reţinute, confiscări de alimente şi alcool expirate, amenzi de peste 70.000 de lei

Publicat

Poliţiştii din Alba au reţinut 12 permise de conducere, în ultimele 24 de ore. De asemenea, au descoperit alimente şi alcool puse la vânzare, deşi aveau termenul de valabilitate expirat. Au confiscat produsele şi au dat amenzi.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au acţionat, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru creşterea siguranţei cetăţenilor şi prevenirea evenimentelor negative, transmite IPJ Alba.

În această perioadă s-a intervenit la 33 de evenimente, din care 32 au fost solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Totodată, au fost constatate 23 de infracţiuni şi au fost aplicate 231 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 74.550 lei, din care 11 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, 204 privind circulaţia pe drumurile publice, 12 privind comerţul ilicit şi una la alte acte normative.

În urma controalelor efectuate de poliţişti de investigare a criminalităţii economice, la comercianţi, au fost identificate băuturi şi produse alimentare ce erau expuse la vânzare cu toate că aveau termenul de valabilitate expirat. Comercianţii au fost sancţionaţi contravenţional, iar produsele, în valoare de 1.334 lei, au fost confiscate.

Au fost reţinute 12 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax