Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Poliţia Alba a identificat cadavrul găsit, fără membre, în râul Mureş. Povestea tragică a unei familii

Publicat

pompier

Poliţiştii au descoperit cine era persoana găsită fără viaţă în apele râului Mureş, miercuri, în zona Cisteiu de Mureş. Este vorba despre o femeie din Luduş, care era dată dispărută de la domiciliu, din ianuarie. Fiica ei fusese găsită, în 8 ianuarie, fără viaţă, tot pe malul râului Mureş, la Luduş.

Potrivit IPJ Alba, în 14 februarie, la ora 17.00, Poliţia oraşului Ocna Mureș a fost sesizată de către un bărbat despre faptul că, în albia râului Mureș, în zona Cisteiu de Mureș, se afla cadavrul unei persoane.

În urma investigațiilor efectuate, la data de 15 februarie, poliţiştii au stabilit identitatea persoanei, aceasta fiind M.D., o femeie de 56 de ani, din Luduş, judeţul Mureș, care a dispărut de la domiciliul său în data de 5 ianuarie.

Citeşte şi Ocna Mureș: Corpul unei persoane, în stare avansată de descompunere și fără membre, scos din râul Mureș

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Potrivit unor surse, femeia era Daniela Mogoş, din Luduş, dată dispărută după ce fiica ei, o tânără în vârstă de 28 de ani, fusese găsită fără viaţă, în 8 ianuarie, pe malul râului Mureş.

Tânăra suferea de o boală incurabilă şi se afla în grija mamei sale. Cele două obişnuiau să se plimbe pe malul râului. Locuiau într-un apartament din Luduş, împreună cu fratele tinerei şi bunica ei, potrivit ludusonline.ro. În 8 ianuarie, poliţiştii din Mureş au găsit şi hainele femeii de 56 de ani, luând în calcul varianta unei sinucideri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax