Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Poliția Alba recomandă cetățenilor să evite aglomerarea în sediile unităților și la ghișeele IPJ și să depună petițiile online

Publicat

sediu ipj

Inspectoratul de Poliție Județean Alba recomandă cetățenilor să evite vizitele la sediile unităților de poliție, dacă acest lucru nu este absolut necesar. Petițiile pot fi transmise prin poștă sau on-line.

Pentru a preveni și limita răspândirea Covid-19, cetățenii sunt rugați să evite aglomerarea la ghișeele Inspectoratului de Poliție Județean Alba și să opteze pentru transmiterea petițiilor on line sau prin poștă, transmite instituția, într-un comunicat.

Petițiile pot fi transmise la următoarele adrese de email: relatiipublice@ab.politiaromana.ro, cabinet@ab.politiaromana.ro sau prin completarea unui formular aflat pe site-ul instituției https://ab.politiaromana.ro, la secțiunea contact.

De asemenea, petițiile pot fi transmise prin fax, la numărul de telefon 0258810383 sau prin poștă, la sediul inspectoratului, cu adresa în Alba Iulia, P-ța Ion I.C. Brătianu, nr. 1 A sau la fiecare subunitate de poliție.

Pentru fiecare dintre acestea, adresele pot fi găsite pe site-ul instituției, în secțiunea IPJ Alba, accesând secțiunile pentru polițiile municipale și orășenești, respectiv posturile de poliție comunale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax