Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Poliția continuă cercetările în cazul biciclistului găsit decedat lângă Castelul Vălișoara. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru necropsie

Publicat

Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs moartea unui bărbat din comuna Lopadea Nouă. La prima vedere, corpul bărbatului prezenta urme specifice căderii de la înălțime. Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Municipal Aiud pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei exacte a decesului.

La data de 10 decembrie 2013, orele 11.50, poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Aiud au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că pe marginea DJ 107 M, între localităţile Poiana Aiudului şi Vălişoara, în Cheile Vălişorii, se află o persoană decedată.

La faţa locului s-au deplasat echipa operativă care a constatat că pe DJ 107M, pe partea dreaptă pe direcţia de deplasare Vălişoara – Poiana Aiudului, la km 57+759 m, la o diferenţă de nivel de aproximativ 10 metri faţă de carosabil, într-un loc stâncos, se afla cadavrul unui bărbat.

Cu ocazia cercetării s-a constatat faptul că persoana decedată este P.Ş. de 56 de ani, din comuna Lopadea Nouă iar lângă acesta a fost găsită o bicicletă.

La examinarea sumară a cadavrului au fost observate urme specifice căderii de la înălţime.

Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Aiud unde urmează să fie efectuată necropsia şi stabilită cu exactitate cauza morţii.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax