Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Poliţia încă nu a finalizat cercetările în cazul accidentului de motocicletă cu victime, de la Lancrăm

Publicat

Ancheta în cazul cutremurător al celor doi tineri care au murit în accidentul de motocicletă de la Lancrăm de la sfârşitul lunii martie nu a fost încă finalizată. Reprezentanţii IPJ Alba au precizat însă că dosarul va ajunge, în scurt timp, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeş.

În ceea ce priveşte responsabilitatea şoferului G.F. (57 de ani), domiciliat în Italia, care a fost implicat în accident, poliţiştii nu s-au pronunţat, motivând că soluţia va fi dată la terminarea cercetărilor.

Reamintim că, în data de 21 martie, la intrarea în localitatea Lancrăm, doi tineri – Dragoş Moisin şi Alexandru Pinter – aflaţi pe o motocicletă au murit, în urma unui impact violent cu un Opel. În comunicatul IPJ Alba de la data respectivă, se arăta că: „Din primele cercetări efectuate la faţa locului de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier s-a stabilit că G. F., de 57 ani, domiciliat în Italia în timp ce a condus un autoturism, proprietatea unei societăţi comerciale din judeţul Alba, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu motociclu care circula din sens opus şi pe care se aflau doi tineri, de 20 ani şi respectiv 19 ani, ambii domiciliaţi în mun. Alba Iulia. Ca urmare a accidentului, cei doi tineri aflaţi pe motociclu au decedat, iar conducătorul auto G. F. a suferit leziuni corporale uşoare.”

Pe numele şoferului a fost deschis dosar penal şi sunt aşteptate concluziile anchetei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax