Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Poliția Locală Cugir începe o acţiune de sancţionare a șoferilor care parchează neregulamentar. Valoarea amenzilor

Publicat

Amenzi pentru șoferii din Cugir și nu numai, care parchează în zona indicatorului de ”Oprire interzisă”, în intersecții, pe spaţii verzi, alei pietonale și trotuare. Cei care nu vor respecta măsurile impuse de poliția locală din oraș vor fi sancționați cu amenzi usturătoare, care ajung până la 400 de lei pentru persoane fizice și 700 de lei pentru persoane juridice. 

În perioada următoare, Serviciul Poliția Locală a Orașului Cugir inițiază o acțiune privind luarea măsurilor care se impun proprietarilor/conducătorilor autoturismelor oprite și staționate neregulamentar în zona de acțiune a indicatorului “Oprirea interzisă” sau în intersecție, pe zone verzi, alei pietonale și trotuare.

Cetățenii sunt informați că, în conformitate cu prevederile HCL 50/2013, art. 10, alin. 24, este interzisă oprirea autovehiculelor în zona de acțiune a indicatorului “Oprirea interzisă” sau în intersecții.

Totodată, acestora li se aduce la cunoștință că, în conformitate cu HCL 79/2011, art. 10, alin. 11, nu pot opri sau staţiona cu autovehiculele pe zone verzi, terenuri destinate spațiului verde sau în alte locuri decât cele special amenajate.

Nerespectarea prevederilor mai sus menționate constituie contravenție și se sancționează cu amendă: de la 200 – 400 lei pentru persoane fizice; 400 – 700 lei pentru persoane juridice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax