Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Poliția Locală Cugir începe o acţiune de sancţionare a șoferilor care parchează neregulamentar. Valoarea amenzilor

Publicat

Amenzi pentru șoferii din Cugir și nu numai, care parchează în zona indicatorului de ”Oprire interzisă”, în intersecții, pe spaţii verzi, alei pietonale și trotuare. Cei care nu vor respecta măsurile impuse de poliția locală din oraș vor fi sancționați cu amenzi usturătoare, care ajung până la 400 de lei pentru persoane fizice și 700 de lei pentru persoane juridice. 

În perioada următoare, Serviciul Poliția Locală a Orașului Cugir inițiază o acțiune privind luarea măsurilor care se impun proprietarilor/conducătorilor autoturismelor oprite și staționate neregulamentar în zona de acțiune a indicatorului “Oprirea interzisă” sau în intersecție, pe zone verzi, alei pietonale și trotuare.

Cetățenii sunt informați că, în conformitate cu prevederile HCL 50/2013, art. 10, alin. 24, este interzisă oprirea autovehiculelor în zona de acțiune a indicatorului “Oprirea interzisă” sau în intersecții.

Totodată, acestora li se aduce la cunoștință că, în conformitate cu HCL 79/2011, art. 10, alin. 11, nu pot opri sau staţiona cu autovehiculele pe zone verzi, terenuri destinate spațiului verde sau în alte locuri decât cele special amenajate.

Nerespectarea prevederilor mai sus menționate constituie contravenție și se sancționează cu amendă: de la 200 – 400 lei pentru persoane fizice; 400 – 700 lei pentru persoane juridice.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Magazinele vor fi obligate să vândă doar telefoane mobile ce pot primi mesaje RO-ALERT. Proiect MAI

Publicat

RO ALERT

Magazinele vor fi obligate să vândă doar telefoane mobile capabile primească mesajele sistemului național de avertizare în situații de urgență – RO-ALERT. Celelalte terminale de acest fel vor trebui retrase de la vânzare. Un proiect cu aceste prevederi a fost pus în dezbatere publică de către Ministerul Afacerilor Interne. Este vorba despre un proiect de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

MESAJE DE FLORII: Urări haioase și felicitări în rime pentru prieteni dragi și pentru celelalte ”flori” din viața ta

Publicat

mesaje

 Mesaje de Florii: Vrei să îi impresionezi pe cei dragi din viața ta care de Florii îți serbează ziua numelui? Vă oferim câteva sugestii de mesaje amuzante sau chiar mesaje în rime, dacă ați rămas fără inspirație . Firește, le puteți îmbunătăți cu versuri noi pentru a fi cât mai funny, sau le puteți trimite […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Duminica Floriilor sau Duminica Patimilor. Ce NU este bine să faci în această zi

Publicat

floriile

Puțini sunt cei care știu că există o serie de tradiții și superstiții care trebuie respectate chiar înainte de Florii. Tradiția spune că nu e bine să plantezi pomi înainte de Sărbatoarea Intrării Domnului în Ierusalim. Puieții care sunt băgați în pământ în această săptămână nu vor da roade. Indicat este să plantăm flori în săptămâna […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Tradiții de obiceiuri de Paștele Catolic: Se merge la „stropit” și de dăruiesc ouă

Publicat

Paştele catolic este sărbătorit în duminica Floriilor la ortodocşi. Anul acesta, catolicii sărbătoresc Paştele pe 21 aprilie. VEZI: URĂRI DE PAŞTE 2019 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători Unul dintre obiceiurile catolicilor de Paşte este stropitul. Acest obicei îşi are originea în Germania, iar majoritatea românilor din Ardeal […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate