Connect with us
Publicitate

AIUD

Poliția Locală din Aiud, dotată cu tablete și imprimante mobile. Ce vor putea verifica polițiștii aflați în teren

Publicat

Poliția Locală Aiud a fost dotată cu tablete și imprimante mobile, care le permit polițiștilor locali să imprime la fața locului documentul prin care contravenientul este înștiințat despre fapta comisă.

Potrivit reprezentanților Primăriei Aiud, polițiștii locali din cadrul compartimentului Disciplina în construcții pot accesa baza de date direct din teren, pentru verificarea autorizațiilor de construire sau desființare a construcțiilor.

Se poate accesa din teren harta locurilor de parcare, fiind verificați și deținătorii legali ai acestor parcări.

Prin intermediul dispeceratului, sesizările primite de la cetățeni vor fi transmise direct polițiștilor locali aflați în teren.

„Toate aceste dotări sporesc eficiența operațională a Poliției Locale.

Vă reamintim faptul că nici în acest an nu se pot organiza concursuri pentru anumite categorii de posturi vacante. Poliția Locală funcționează în acest moment subdimensionat, cu un număr de 7 polițiști locali la compartimentul Ordinea și liniștea publică, 3 la compartimentul Circulație pe drumurile publice, 3 la Serviciul de pază, 1 la Disciplina in construcții, 1 la compartimentul de mediu si 1 la compartimentul Protecție civilă și Situații de Urgență.

Aceștia deservesc Aiudul și toate localitățile componente și aparținătoare”, au scris reprezentanții Primăriei Aiud, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax