Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Poliția Locală din Sebeș a amendat operatorul Rer Vest cu 2.000 de lei pentru nerespectarea programului de ridicare a gunoiului

Publicat

Poliția Locală a Municipiului Sebeș a sancționat operatorul de salubritate RER VEST – RETIM în data de 29 decembrie 2021, cu o amendă în sumă de 2.000 lei, au transmis reprezentanții primăriei. 

În urma unei sesizări depuse on-line pe site-ul www.primariasebes.ro și a unui apel telefonic la dispeceratul poliției locale, a fost reclamat faptul că în data de 24 decembrie operatorul de salubritate nu a respectat programul de ridicare a deșeurilor menajere de pe strada Toporașilor din Municipiul Sebeș.

Art. 5.2.a) al regulamentului invocat prevede că nerespectarea de către agenții economici cu activitate de salubritate a ciclului de ridicare a deșeurilor conform graficului aprobat de Consiliul Local Sebeș constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 1.000 la 2.000 lei, în acest caz fiind aplicată sancțiunea maximă prevăzută de hotărârea consiliului local.

„Îi rugăm pe cetățenii noștri să ne sesizeze în scris cu privire la încălcarea prevederilor contractuale constatate în relația cu noul operator de salubritate pentru a fi în măsură să aplicăm sancțiunile prevăzute de Hotărârea nr. 222/2021 privind aprobarea Regulamentului pentru desfășurarea activităților de curățenie, întreținere, păstrarea liniștii și ordinii publice în Municipiul Sebeș. Aceste sancțiuni pot fi aplicate zilnic.

Dreptul locuitorilor Municipiului Sebeș la un serviciu de calitate asumat prin contractul de salubritate trebuie respectat!” transmite primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor, într-un comunicat de presă.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax