Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Poliția Locală ”face curățenie”. Trei persoane sancționate, după ce au fost surprinse aruncând deșeuri menajere. Unde se pot face sesizări

Publicat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Polițiștii locali albaiulieni au organizat în data de 20 aprilie o acțiune care a avut drept scop identificarea şi sancţionarea persoanelor care aruncă deşeuri de orice tip pe terenurile virane de pe raza municipiului Alba Iulia.

În urma pândelor efectuate la Stația 220/110/20 KV aparținând Transelectrica situată pe strada Craivei cât și pe malul Râului Mureș în zona cartierului Pâclișa, polițiștii locali au surprins trei persoane în timp ce aruncau deșeuri menajere pe terenurile virane din zonă.

Drept urmare, persoanele în cauză au fost interceptate, legitimate și sancționate conform prevederilor art. 2, Cap. D, pct.14 din H.C.L. nr. 368/2005 Mod. cu amenzi în cuantum de 300 lei.

Contravenienți sunt:

– I.F. în varstă de 63 de ani din municipiul Alba Iulia;

– I.D.E. în varstă de 25 de ani din municipiul Alba Iulia;

– M.I.P. în varstă de 26 de ani din municipiul Alba Iulia.

Reamintim faptul că luni, 20 aprilie, un cititor Alba24 ne-a semnalat o situație similară, în care trei persoane aruncau gunoi, direct din bena unei autoutilitare, lângă zidurile Cetății Alba Carolina.

Citește și FOTO-VIDEO ŞTIREA TA pe ALBA24: Nesimțire cruntă în Cetatea Alba Carolina. Gunoi aruncat direct din autoutilitară, lângă ziduri

”Fără o disciplinare a unor concitadini, nu vom reuşi să rezolvăm această problemă majoră, motiv pentru care Poliția Locală roagă cetățenii de bună credință, să sesizeze dispeceratul poliției locale la tel. 0258/989 sau 0258/819096, pentru a interveni operativ”, a transmis șeful Biroului Dispecerat din cadrul Poliției Locale Alba, Ioan Cantimir.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax