Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Poliţia reia avertismentele în cadrul campaniei „Fii precaut. Hoţii nu dorm!”. Întâlnire cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari din Alba Iulia

Publicat

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba reaminteşte cetăţenilor să fie atenţi şi precauţi, în cadrul campaniei de prevenire a furturilor din locuinţe, intitulată „Fii precaut. Hoţii nu dorm!”, ce se desfăşoară în această perioadă. Sub sloganul „Siguranţa casei tale depinde şi de atitudinea ta”, 25 de reprezentanţi ai asociaţiilor de proprietari din Alba Iulia s-au întâlnit marţi cu poliţiştii şi au primit pliante conţinând modalităţi de prevenire a furturilor din locuinţe, pe care să le distribuie vecinilor.

Întâlnirea de la sediul IPJ cu membrii asociaţiilor de proprietari din Alba Iulia a fost moderată de comisarul şef Mircea Crişan, şeful Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi comisarul Sorin Finta, adjunctul acestuia. Împreună cu alţi colegi, au prezentat celor prezenţi o serie de modalităţi de prevenire a furturilor din locuinţe, printre care: montarea interfoanelor cu cartele şi menţinerea acestora în stare de funcţionare, nepermiterea accesului necunoscuţilor în scara blocului, montarea unor sisteme de alarmă în locuinţe, a camerelor de luat vederi în scări şi în parcările din spatele blocurilor.

Cu toate că în anul 2011 numărul furturilor din locuinţe nu a crescut, comparativ cu anul 2010, poliţiştii recomandă insistent cetăţenilor să păstreze o legătură permanentă cu IPJ Alba şi cu poliţiştii de proximitate. Cetăţenii sunt rugaţi să anunţe orice neregulă observată în cartier sau prezenţa unor persoane suspecte poliţiştilor din zona domiciliului lor sau IPJ Alba, prin apelul de urgenţă 112.

De asemenea, poliţia avertizează cetăţenii să fie precauţi în ceea ce priveşte SMS-urile care anunţă câştigarea unor premii cu condiţia depunerii unei sume de bani într-un cont necunoscut sau a apelurilor, într-un scop similar, pe telefonul fix, să nu fie indiferenţi la o scenă suspectă apărută în jurul domiciliului lor şi „să vadă şi de uşa vecinului”.

Astfel de întâlniri, la care sunt aşteptaţi reprezentanţii asociaţiilor de proprietari, vor fi organizate în zilele de 14, 15 şi 16 decembrie 2011 în municipiile Blaj, Aiud şi Sebeş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax