Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Poliția Română: Atenție la „profitorii” online care vă cer datele de pe card. Indiciile care vă pot ajuta să îi descoperiți

Publicat

Polițiștii români atrag atenția persoanelor care vând diverse obiecte pe site-urile de profil. Potrivit acestora, au apărut din ce în ce mai mulți „profitori”, care se dau interesați de produse și le solicită vânzătorilor datele de pe card. 

„Ochii mari unde „arunci” cu datele de pe card. Au apărut din ce în ce mai mulți profitori ai site-urilor pe care se vând obiecte second-hand … ca ciupercile după ploaie putem spune.

Câteva dintre indiciile care vă pot ajuta să îi descoperiți:

– Vă păcălesc că vor să cumpere imediat și nu pun întrebări extra despre produs.

– Limba română scrisă lasă de dorit. Google Translate nu este chiar un geniu!

– Vă anunță că ei au plătit deja într-un cont al site-ului, iar dumneavoastră nu trebuie decât să introduceți datele cardului pentru a primi suma respectivă. NU FACEȚI ASTA!

– Vă sugerează să le trimiteți mai multe informații despre produs pe un număr de telefon din afara țării”, au transmis duminică reprezentanții Poliției Române.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax