Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Politicienii britanici vor reducerea veniturilor pentru migranții din Europa de Est, după Brexit. Vizați, românii și bulgarii

Publicat

m

Liderii conservatori vor să reducă pragul salarial pentru muncitorii migranți, de la 30.000 la 20.000 de lire sterline, pentru a evita un deficit major după Brexit, o scădere foarte mare, de 30%.

Guvernanții britanici vor un nou regim al imigrației care să fie aplicat după Brexit. Acesta ar presupune scăderi drastice de salarii.

Totuși, autorități din domeniul migrației recomandă să nu fie făcute modificări în sensul reducerii pragului salarial pentru migranți pentru că asta ar afecta foarte grav afaceri din domeniul agricol.

Astfel, fermele legumicole ar fi puse în situația de a nu-și mai găsi lucrători sezonieri, care vin, de regulă, din România și Bulgaria.

În timpul cursei pentru șefia conservatorilor, Jeremy Hunt a spus că vrea să revizuiască venitul minim de 30.000 de lire sterline pentru migranți și să îl reducă.

Sursă: Digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax