Connect with us
Publicitate

CUGIR

Politician din Alba, candidat la Primăria Sectorului 3 din București. Cine este Ulise Toader și ce funcții a deținut în județ

Publicat

ulise toader

Un politician din județul Alba candidează la Primăria Sectorului 3 din București. Este vorba despre Ulise Toader, fost director al Uzinei Mecanice din Cugir, fost consilier județean (un mandat) și fost consilier local la Cugir (două mandate).

Ulise Toader a deținut în ultimii ani funcții extrem de importante în sectorul de siguranță națională: a fost directorul general și președinte al Consiliului de Administrație de la Uzina Mecanică București și este în prezent șeful Inspcției Generale Anticorupție din cadrul Romarm.

Contactat de Alba24, Ulise Toader a confirmat candidatura și a spus că vrea să se implice într-un proiect vast dedicat Sectorului 3 din Capitală.

”Credem cu tărie că pasivitatea duce la înrăutăţirea situaţiei, îndiferent de comunitatea în care convieţuim! Acum, mai mult ca oricând, este nevoie de schimbarea paradigmei care ne influenţează negativ traiul de zi cu zi!

Proiectul acesta nu este nici uşor şi nici de scurtă durată, dar este datoria noastră să încercăm să gândim că se poate şi mai bine! Să nu lăsăm să moară speranţa că este posibil ca lucrurile să se întâmple în avantajul nostru, al tuturor” a scris Ulise Toader pe pagina de campani. 

Acesta candidează din partea Partidului Puterii Umaniste Social – Liberal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax