Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Politicieni locali, decorați de către ÎPS Irineu, Arhiepiscop de Alba Iulia, cu ordinul ”Donum Sacrum Unitas”

Publicat

vice premiati

Viceprimarii din Alba Iulia, Gabriel Pleșa și Paul Voicu, alături de vicepreședinții Consiliului Județean Alba, Dumitru Fulea și Marius Hațegan au fost decorați de ÎPS Irineu, arhiepiscopu ortodox de Alba Iulia, pentru activitatea depusă în organizarea Anului Centenar în județul Alba. 

Cei patru au fost fost decorați cu ordinul ”Donum Sacrum Unitas”, iar în piept le-a fost prinsă o cruce omagială cu tricolorul României.

Prin acest gest, ÎPS Irineu și-a arătat aprecierea pentru efortul depus de către cei patru în organizarea evenimentelor din județul Alba, evenimente ce au marcat anul 2018, Anul Centenar. 

”Mulțumind necontenit lui Dumnezeu pentru binecuvântările Sale revărsate asupra poporului român, aducându-i laolaltă pe fii neamului nostru, și urmând îndemnul Sfântului Apostol Pavel, de a păzi ”unitatea Duhului întru legătura păcii.”

ordin

Fiind încredințați de bogata activitate depusă în slujba bisericii străbune și a Patriei noastre, prin promovarea identității etnice și a unității spirituale și naționale a românilor, sub Legea sfântă a ”Împăratului neamului” (Apoc. 15, 3) în semn de apreciere oferim cu bucurie Ordinul Donum Sacrum Unitas” este scris pe dipoma primită de cei patru oameni politici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. bic

    miercuri, 20.03.2019 at 14:02

    Nasol cand se intalneste biserica si politica.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax