Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Polițist din Alba, condamnat la amendă penală, pentru amenințare cu moartea și agresiune. Victima, fosta soție, polițistă

Publicat

Un bărbat din Alba, polițist, a primit condamnare din partea instanței la amendă penală, într-un caz în care a fost acuzat că şi-a agresat și ameninţat cu moartea fosta soţie. Aceasta este tot polițistă.

Decizia aparține Judecătoriei Câmpeni, dar este amânată pe un termen de supraveghere de 2 ani. Bărbatul își poate păstra locul de muncă din poliție.

Ce s-a întâmplat – varianta din rechizitoriu

Cazul a fost semnalat în aprilie 2018. Agentul Vasile B. se afla în proces de divorţ, iar în aprilie, la domiciliul familiei a venit un expert judiciar desemnat să evalueze bunurile comune.

”Persoana vătămată s-a îndreptat spre unul din dulapurile unde cunoştea că se află înscrisurile care puteau lămuri valoarea bunurilor, moment în care inculpatul a devenit agresiv verbal şi fizic, aducându-i injurii şi prinzând-o cu mâinile sale de braţe, strângând-o şi împingând-o pentru a nu se apropia de dulap.

Inculpatul a continuat să adreseze injurii persoanei vătămate şi a ameninţat că o va omorî dacă vor continua activităţile de evaluare”, se arată în rechizitoriul procurorilor, citat de adevarul.ro.

Situația a fost reclamată la 112 de către femeie, iar la domiciliu a ajuns un echipaj de poliţie. Poliţistul nu a recunoscut acuzațiile, însă evaluatorul a fost martor.

Decizia instanței pentru polițist a fost amendă penală de 6.400 de lei, pentru cele două infracţiuni. Magistrații au mai decis amânarea aplicării pedepsei pe o perioadă de 2 ani. Hotărârea poate fi contestată la Curtea de Apel Alba Iulia.

Polițistul ar mai fi fost vizat și în alte cazuri. În trecut, acesta a fost sancționat de șefi cu diminuarea salariului de bază cu 20% pe trei luni. Motivul, comportament necorespunzător la serviciu, families au în societate. A fost acuzat că a a creat imagine negativă Poliției, potrivit sursei citate.

Acum trei ani, a fost amendat pentru că nu avea RCA la mașină șu ilterior pentru că avea permisul expirat.

sursă: adevărul.ro

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax