Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Polițist din Alba Iulia, MUȘCAT de un bărbat pe care voia să îl imobilizeze. Agresorul, trimis în judecată pentru ultraj

Publicat

politist trafic

Un polițist din Alba Iulia a fost mușcat de mână în timp ce încerca să imobilizeze un bărbat, pe o stradă din apropierea centrului comercial Alba Mall. Incidentul s-a petrecut în 12 iunie, în jurul orei 23.00.

Atunci, o patrulă de polițiști l-a identificat pe C.V.A, care în urma unor certuri cu concubina sa, a spart ușa apartamentului acesteia, cu piciorul.

În urma sesizării la poliție făcută de către femeie, oamenii legii l-au găsit pe bărbat în parcarea centrului comercial. Acesta a fugit, iar polițistul B.R.P a început să îl urmărească.

Polițistul l-a prins din urmă și a început manevrele de imobilizare, dar în acel moment bărbatul l-a mușcat pe omul legii de antrebraț. Polițistul a avut nevoie de aproximativ 3 zile de îngrijiri medicale.

În urma incidentului petrecut, bărbatul a fost trimis în judecată pentru ultraj. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, însă momentan nu a primit un prim termen de judecată.

”În data de 12.06.2019, în jurul orei 21:00, pe fondul unor discuții în contradictoriu cu concubina sa, inculpatul C.V.A. a deteriorat prin lovire cu piciorul uşa de la intrarea în apartamentul persoanei vătămate B.S.V., situat în mun. Alba Iulia.

Ulterior, în aceeaşi dată, în jurul orei 23:00, organele de poliţie aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu, care au intervenit în urma solicitării persoanei vătămate, l-au identificat pe inculpatul C.V.A. în parcarea centrului comercial Alba Mall, iar când au intenţionat să-l conducă la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, inculpatul a fugit pe bulevardul Tudor Vladimirescu, fiind urmărit de organul de poliţie B.R.P., care l-a prins din urmă și l-a imobilizat, însă în timpul imobilizării inculpatul l-a fost muşcat pe acesta de antebraţul drept, cauzându-i o leziune traumatică ce a necesitat pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax