Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Polițist din Cluj, acuzat de viol, arestat pentru 30 de zile. Fapta s-ar fi petrecut la o cabană, în weekend

Publicat

Un agent de poliție dein cadrul IPJ Cluj este acuzat că ar fi violat o tânără, weekendul trecut, în timp ce se afla la o petrecere la o cabană.

Potrivit Cluj24.ro, pe fondul consumului de alcool, agentul de la poliția rutieră ar fi abuzat de tânăra care se afla acolo cu iubitul ei și care se retrăsese să se culce.

Partenerul fetei n-a auzit strigătele de ajutor ale acesteia din cauza muzicii. Victima a depus plângere a doua zi, polițistul fiind dus la audieri.

Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Agentul era cunoscut ca un polițist cu un simț civic ridicat, fiind în repetate rânduri lăudat de superiori.

Reprezentanții IPJ Cluj au precizat inițial pentru Cluj24.ro că nu sunt în măsură să comenteze pe acest subiect.

Ulterior, IPJ Cluj a revenit cu un comunicat:

„La data de 12 noiembrie a.c., a fost înregistrat un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de viol, faptă prevăzută si pedepsită de Codul penal.

Fapta s-ar fi produs la data de 12 noiembrie a.c., plângerea înregistrată vizând o persoană care are calitate de polițist.

În baza probatoriului administrat până în prezent, pe numele acestuia a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt în derulare pentru stabilirea exactă a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs fapta.

Cauza se află în urmărirea penală proprie a procurorului, context în care alte detalii nu pot fi puse la dispoziție”, a transmis IPJ Cluj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax