Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Poliţist local, lovit cu pumnul în faţă, la un meci de fotbal din Alba. A fost arbitru asistent la o partidă de Liga a cincea

Publicat

AS-Razboieni-Cetate-Inter-Unirea27-300x200Un caz mai puţin obişnuit în fotbalul din Alba s-a petrecut duminică, la meciul dintre AFC Lopadea Nouă și Inter Unirea. Abritrul asistent a fost lovit cu pumnul în faţă de un fotbalist.

În minutul 87 al partidei, la scorul de 2-1 pentru Inter, un jucător al formației din Unirea a fost eliminat după ce l-a bruscat pe arbitrul central, scrie absport.ro. Acesta nu s-a ”mulțumit” de gestul făcut și l-a lovit cu pumnul în față și pe arbitrul asistent (care este şi poliţist local), când se îndrepta către vestiare. Fotbalistul ar urma să primească o suspendare drastică din partea forului sportiv județean, dar va fi chemat și în instanță de arbitrul asistent care a fost lovit.

Inter Unirea se pregătea de prima victorie a sezonului. Conducea la Lopadea Nouă cu 2-1, după un gol înscris în minutul 80 de Heleria, fotbalist care i-a lăsat locul în teren lui Darius Zoltan, imediat după ce a punctat.

Potrivit unor persoane prezente la acest meci, Zoltan a protestat la o decizie a arbitrului central, după care l-a bruscat pe acesta și a văzut cartonașul roșu. În momentul când a ajuns în spațiul tehnic, centralul Cătălin Costea l-a atenționat că nu are voie să stea pe bancă și, în timpul în care se deplasa către vestiare, i-a aplicat un pumn arbitrului asistent, la nivelul ochiului stâng. Acesta nu a mai putut continua partida și centralul a pus capăt jocului.

Comisia de Disciplină va analiza acest caz, clubul urmând să fie amendat și să piardă jocul cu 0-3 la ”masa verde”.

sursa: absport.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax