Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Poliţistele din Alba au oferit câte o floare, bărbaţilor

Publicat

Pentru a marca începutul campaniei “16 Zile de Activism împotriva Violenţei asupra Femeii”, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a desfăşurat evenimentul „Nu da, dăruieşte!”. În cadrul acestei acţiuni, femeile poliţiste au oferit domnilor câte o floare, însoţită de mesajul „Violenţa asupra femeii ne răneşte pe toţi. Nu fi indiferent! Nepăsarea poate ucide!”, în zona Bulevardul Transilvaniei.

Acţiunea organizată joi s-a bucurat de apreciere din partea domnilor, cărora le-au fost dăruite florile, dar şi din partea doamnelor, care au asistat la gestul poliţistelor, cu toţii fiind de acord că sensibilitatea şi fragilitatea nu sunt motive pentru abuz şi fiecare femeie are dreptul la o viaţă fără violenţă.

Parteneri în organizarea acestei campanii sunt Parlamentul României, Camera Deputaţilor, Comisia pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi, Poliţia Română, Institutul Est European de Sănătate a Reproducerii şi Sistemul ONU din România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax