Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi polițiști amenințați cu moartea și incendierea, de un bărbat din Alba. Scandalul din secția de poliție a ajuns în instanță

Publicat

Un bărbat aflat în arest preventiv în Penitenciarul Aiud a fost trimis în judecată pentru ultraj. Este vorba Ioan P. din Ighiu care a amenințat cu moartea dar și cu incendierea doi polițiști ai secției. 

Faptele s-au petrecut în luna septembrie a anului 2023, iar o luna mai târziu, bărbatul a fost trimis în judecată pentru ultraj.

Recent, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, pe rolul Judecătoriei Alba Iulia.

Magistrații au stabilit stare de fapt și pentru ce va fi judecat bărbatul.

Scandal în secția de poliție

Ioan a produs un scandal în secția de poliție, iar în jurul orei 11:30, le-a spus celor doi polițiști: „O să vă prind eu şi o să vă omor pe amândoi, o să aflu unde locuiţi şi o să vă caut”, se arată în documentul citat de magistrați.

Apoi a încercat să lovească și a scuipat persoanele vătămate agenţi de poliţie aflaţi în exercitarea atribuţilor de serviciu, potrivit motivării instanței disponibile pe site-ul CSM.

Amenințări cu incendierea

La jumătate de oră distanță, în jurul orei 12.00, la sediul Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos a continuat cu amenințările: „Te cunosc, ești copilul lui (…), o să-ți arăt eu ție și la tatăl tău, o să vă dau foc la casă și la fermă”, se mai arată în motivare.

Polițiști amenințați cu moartea

Mai mult de atât, înjurul orei 13.30, l-a amenințat iar pe unul dintre polițiști și i-a spus următoarele: ”O să îți dau foc la fermă/ o să te aștept cu un cuțit la colț”, „eu nu te iert că am omorât un om, am omorât şi pe tine te omor”, ce ţi-o dau eu dacă te prind, de-ţi rup maxilarul, te prind în centru, fraiere, treaba ta…. îţi rup gâtul….”, „şi fii atent aicea, tu o să mori în Şard”, au mai notat judecătorii.

Bărbatul va fi judecat pentru ultraj, de magistrații Judecătoriei Alba Iulia.

Momentan, dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax