Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Polițiști din Alba, amenințați cu moartea în timpul unei intervenții, la un caz de violență în familie. Ce le-a spus agresorul

Publicat

sediu ipj

Doi polițiști din Săliștea care au intervenit la un caz de violență în familie, au fost amenințati cu moartea de către un bărbat.

Mai mult, acesta i-a amenințat pe oamenii legii că dacă nu pleacă din fața curții sale va lua o rangă și îi va bate. Nici după ce a fost imobilizat de către polițiști și urcat în mașină pentru a fi transportat la secția de poliție, bărbatul nu s-a potolit și i-a amenințat pe ce doi ” că le taie tendoanele şi îi bate”.

În urma incidentului, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au dispus arestarea preventivă a bărbatului pe o durată de 30 de zile. Bărbatul este recidivist, având la activ și alte condamnări, inclusiv pentru ultraj în Spania.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, incidentul s-a petrecut sâmbătă, iar duminică magistrații au dispus punere în mișcare a acțiunii pelane împotriva inculpatului, B.P.N., pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj și violență în familie.

De asemenea, la propunerea procurorului de caz, Judecătoria Alba Iulia a dispus arestarea bărbatului pentru 30 de zile, până în 19 august.

Cercetările sunt derulate de polițiștii Postului de Poliţie Săliştea şi de procurorul din cadrul Parchetului de pe Judecătoria Alba Iulia, care au stabilit că în 20 iulie, ”inculpatul B.P.N. a adresat ameninţări celor doi poliţişti care s-au deplasat la locuinţa sa în urma sesizării la SNUAU 112 de către sora inculpatului, care a solicitat sprijinul organelor de poliţie cu privire la un incident de violenţă în familie care a avut loc în aceeaşi zi, în jurul orei 9.00”.

Potrivit surselor citate, polițiștii ”s-au deplasat la locuinţa inculpatului B.P.N. din satul Tărtăria, şi-au declinat identitatea şi au încercat să poarte o discuţie cu acesta cu privire la fapta sesizată, însă inculpatul a devenit recalcitrant, a început să îi înjure şi să îi ameninţe pe cei doi poliţişti, spunându-le că, dacă nu o să plece din faţa porţii, va lua din curte o rangă şi îi va lovi atât pe ei, cât şi maşina de poliţie”.

De asemenea, ”inculpatul a adresat cuvinte şi expresii jignitoare, precum şi ameninţări cu moartea, atât pe durata în care organele de poliţie i-au cerut să se legitimeze, cât şi ulterior prezentării cărţii de identitate. Organele de poliţie au trecut la imobilizarea inculpatului, însă acesta a opus rezistenţă şi a continuat ameninţările atât pe durata deplasării către Secţia de Poliţie Vinţu de Jos, cât şi în timp ce se afla la Secţie, spunându-le poliţiştilor că le taie tendoanele şi îi bate”, precizează reprezentanții Parchetului.

Inculpatul a săvârşit faptele în stare de recidivă postexecutorie, fiind anterior condamnat în mod repetat pentru comiterea unor infracţiuni contra patrimoniului şi contra integrităţii corporale sau sănătăţii persoanei, precum şi pentru săvârşirea unei infracţiuni de ultraj pe teritoriul Spaniei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax