Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Poliţişti israelieni din IPA, în vizită oficială, la Alba Iulia

Publicat

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a fost prezentă, joi, o delegaţie a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor (IPA) – Secţia Israel, formată din 12 poliţişti din Tel Aviv. Condusă de Rabinul Asher  Melamed, delegaţia este în vizită oficială în judeţul Alba, conform planului de schimburi bilaterale aprobat de conducerea IPA – Secţia Română.

Delegaţia străină a fost primită de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, iar în cadrul întâlnirii ce a avut loc au fost purtate discuţii cu privire la modul de organizare al poliţiilor din cele două ţări, precum şi alte teme de interes comun. Vizita poliţiştilor din Israel la IPJ Alba a fost urmată de vizite la Sinagoga din Alba Iulia, la Cimitirul Evreiesc şi la Traseul celor Trei Fortificaţii din Cetatea Alba Carolina.

Reprezentaţii IPJ Alba susţin că întâlnirea a reprezentat o bună ocazie pentru realizarea unui schimb de experienţă eficient şi prilej pentru dezvoltarea unor relaţii de prietenie între poliţiştii albaiulieni şi cei din Israel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax