Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Poliţişti noi la IPJ Alba: 19 absolvenţi ai Academiei de Poliţie şi şcolilor de agenţi şi-au început activitatea

Publicat

La Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba s-au prezentat, luni, 19 absolvenţi ai Academiei de Poliţie şi şcolilor de agenţi, care încep activitatea la unităţile din judeţ.

Este vorba despre patru ofiţeri, absolvenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” şi 15 absolvenţi ai Şcolilor de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina şi „Septimiu Mureşan” din Cluj Napoca – promoţia 2012.

Prin Ordin al ministrului Administraţiei şi Internelor, în 1 Decembrie, ofiţerii au fost înaintaţi la gradul profesional de subinspector de poliţie, iar prin dispoziţia Inspectorului General al Poliţiei Române absolvenţii şcolilor de agenţi au fost înaintaţi în gradul profesional de agent de poliţie.

Luni, în sala de festivităţi a inspectoratului a avut loc o şedinţă, la care a participat şi conducerea inspectoratului şi în cadrul căreia celor 19 noi poliţişti le-a fost prezentată structura organizatorică a inspectoratului şi atribuţiile ce le revin în activitatea profesională.

Comisar şef de poliţie Crişan Laurenţiu, împuternicit şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi-a exprimat convingerea că suplimentarea numărului de poliţişti care vor acţiona în stradă va avea ca efect reducerea criminalităţii, eficientizarea intervenţiilor la evenimente şi creşterea operativităţii în soluţionarea problemelor cetăţenilor.

Colectivul de conducere al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba le-a adresat celor 19 poliţişti succes în activitatea profesională, asigurându-i de tot sprijinul de care vor avea nevoie pentru a-şi putea îndeplini în mod corespunzător noile atribuţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax