Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Urmăriri de noapte pentru prinderea unui şofer care nu a oprit la semnalul poliţiştilor

Publicat

pol

În noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost implicaţi în urmărirea unui şofer care nu a oprit la semnalul regulamentar al acestora, pe Calea Moţilor din Alba Iulia.

Porniţi în urmărirea autoturismului, poliţiştii au reuşit oprirea şoferului indisciplinat, pe strada Henri Coandă din oraş. Conducătorul auto identificat este un albaiulian în vârstă de 38 de ani.

Pentru că emana miros de alcool, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

Cercetările sunt continuate în cazul său, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax