Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Poliţiştii au identificat trei suspecţi în cazul furturilor din locuinţe din Alba Iulia, zona Goldiş – Dealul Furcilor, petrecute în ianuarie

Publicat

Un bărbat şi o femeie din Alba Iulia au fost reţinuţi de poliţişti, fiind suspecţi principali în cazul unor furturi din locuinţe, în urma cărora au produs pagube de peste 8.000 de euro. Poliţiştii încearcă să-l prindă pe un al treilea suspect, un bărbat de 35 de ani din Ocna Mureş.

Cazurile de furt au fost semnalate în ianuarie 2012, iar poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au reuşit documentarea activităţii infracţionale a trei suspecţi, în 11 septembrie.

Poliţiştii au stabilit că, în 5 ianuarie, M.I.C. (31 de ani) din Alba Iulia, împreună cu M.I. (35 de ani) din Ocna Mureş, ambii cunoscuţi cu antecedente penale, au pătruns prin efracţie într-un  apartament situat pe strada Vasile Goldiş din Alba Iulia şi într-o casă din cartierul Dealul Furcilor, de unde au sustras suma de 7.500 de euro şi 40 de grame de bijuterii din aur. Totodată, s-a stabilit faptul că, în luna ianuarie, M.I.C. a pătruns, prin folosirea de chei potrivite, într-o casă din cartierul Dealul Furcilor, de unde a sustras bunuri în valoare de 2.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, I.M., o femeie de 39 de ani, din Alba Iulia, care în perioada respectivă era concubina lui M.I.C., a tăinuit faptele celor autori şi i-a ajutat să valorifice bunurile sustrase.

Pentru documentarea activităţii infracţionale a celor trei, poliţiştii au efectuat, marţi, două percheziţii domiciliare, ocazie cu care au fost identificate o parte din bunurile sustrase şi au fost predate păgubiţilor.

Faţă de M.I.C. şi I.M., s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, cei doi fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Poliţiştii încearcă să-l prindă pe M.I. iar, faţă de cei trei suspecţi, vor fi formulate propuneri de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

UPDATE: Miercuri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pe M.I.C. (31 de ani) şi pe I.M. (39 de ani), din Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Faţă de M.I.C., parchetul şi-a însuşit propunerea şi l-a pezentat Judecătoriei Alba Iulia. Instanţa a dispus faţă de acesta arestarea preventivă pentru 29 zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. I.M. va fi cercetată în stare de libertate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate