Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Polițiștii BCCO Alba Iulia au ajutat la destructurarea unei grupări care vindea droguri în Sibiu. Trei tineri au fost reținuți

Publicat

Polițiștii BCCO Alba Iulia au ajutat la destructurarea unui grup din Sibiu care se ocupa cu traficul de droguri. Grupul a fost destructurat în urma a șase percheziții domiciliare realizate în județul Sibiu. 

Persoanele vizate de percheziții vindeau gramul de droguri cu prețul cuprins între 25 și 60 de lei. În urma perchezițiilor trei persoane au fost reținute. Este vorba despre trei bărbați din Sibiu în vârstă de 24 și 25 de ani.

Ce s-a întâmplat

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2023, persoanele cercetate ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc, către consumatori din județul Sibiu, cu prețuri între 35 și 60 de lei pentru un gram.

Cercetările efectuate au relevat și faptul că unul dintre bănuiți i-ar fi aprovizionat cu droguri de risc pe ceilalți doi.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe plicuri cu substanță cristalizată, cu substanță vegetală, recipiente conținând canabis și cristal, cântare electronice de precizie, telefoane mobile și alte sisteme informatice, susceptibile a fi fost folosite în activitatea infracțională, precum și alte mijloace de probă.

La activități au participat polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia și polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Sibiu, Alba și Vâlcea.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Ovidiu Muntean

    vineri, 12.01.2024 at 14:23

    Eset vorba despre

  2. Citizen

    vineri, 12.01.2024 at 16:03

    Pe cine au ajutat politistii BCCO Alba Iulia? BCCO Alba Iulia are in competenta judetele Alba Sibiu si Hunedoara

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax