Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Poliţiştii caută autorii unei tentative de furt din sediul PSD Alba Iulia

Publicat

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată miercuri dimineaţa privind o tentativă de furt din sediul Partidului Social Democrat din Alba Iulia. Cei care au pătruns în imobil nu au sustras bunuri, însă au forţat uşa de acces.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat cǎ poarta de acces în clădire nu prezenta urme de forţare, fiind încuiată, însă la etajul al doilea, unde se află sediul partidului politic, uşa a fost forţată de persoane necunoscute, care au pǎtruns în interior, dar nu au sustras bunuri.

Reprezentantul PSD Alba, Ioan Dîrzu, a declarat că hoţii au urmărit probabil să găsească baza de date a organizaţiei, astfel nu se explică de ce  hoții nu au furat alte bunuri, precum bani sau  calculatoare. Președintele PSD Alba a precizat că vor verifica dacă au fost șterse date din calculatoare și totodată așteaptă finalizarea cercetărilor făcute de polițiști.

În acelaşi imobil, poliţiştii au constatat că şi altă uşă de acces fusese forţată, de la sediul reprezentanţei Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice. Persoanele în cauză însă nu au reuşit să intre, pentru că accesul mai era asigurat şi cu o uşǎ metalicǎ.

Poliţia Municipiului Alba Iulia continuă cercetările, pentru a-i identifica pe autori. Aceştia vor fi cercetaţi pentru comiterea tentativei la infracţiunea de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax