Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Poliţiştii caută o minoră de 17 ani din Săsciori, care a dispărut de patru zile de acasă. Familia spune că ar fi plecat în Spania

Publicat

maria tibru disparuta Poliţiştii din Alba sunt în căutarea unui minore în vârstă de 17 ani, din localitatea Dumbrava, comuna Săsciori. Maria Tibru a plecat de la domiciliul său în data de 15 noiembrie. Dispariţia minorei a fost sesizată în de către tatăl său, care le-a spus poliţiştilor că este posibil ca aceasta să fi plecat în Spania la un bărbat cu care a avut o relaţie de prietenie în vara anului 2014.

O tânără de 17 ani din comuna Săsciori a plecat de acasă de patru zile. Tatăl fetei a sesizat dispariţia poliţiştilor, şi le-a spus că este probabil ca minora să fi plecat în Spania, la un bărbat cu care a avut o relaţie în această vară.

Maria Tibru are următoarele semnalmente:

înălţime 1,55 m,

greutate 54 kg,

păr castaniu, drept

ochi căprui;

Poliţiştii din Alba au demarat acţiunile de căutare a minorei, solicitând urmărirea la nivel naţional şi internaţional. Persoanele care pot da informaţii despre acesta sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 ori 116.000 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax