Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Poliţiştii caută un bărbat de 56 de ani, din Galda de Jos, care a dispărut de la domiciliu. Vasile Dărămuş nu a mai dat pe acasă de trei săptămâni

Publicat

barbat disparut Un bărbat de 56 de ani din Galda de Jos a fost dat dispărut de mama lui, la trei săptămâni, de când nu a mai dat pe acasă. Poliţiştii din Alba îl caută pe Vasile Dărămuş, care, în ziua în care a plecat de la domiciliu, i-a spus mamei că are de plătit o amendă.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Galda de Jos efectuează cercetări pentru găsirea unui bărbat, dispărut de la domiciliu din data de 29 august.

Miercuri, Postul de Poliţie Galda de Jos a fost sesizat de către o femeie din comuna Galda de Jos, despre faptul că fiul ei, Vasile Dărămuş, de 56 de ani, a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

Din conţinutul sesizării făcute de mama bărbatului a rezultat faptul că acesta, în data de 29 august, în jurul orei 13.00, a părăsit domiciliul, motivând că are de plătit o amendă, după care s-a deplasat spre satul Galda de Jos.

Imediat au fost demarate activităţile de căutare a bărbatului dispărut, fiind efectuate verificări, în locurile şi zonele pe care bărbatul obişnuia să le frecventeze, căutările continuând şi în zilele următoare.

Dărămuş Vasile are următoarele semnalmente:

– constituţie atletică;

– înălţime 1,70 m;

– păr cărunt, scurt;

– faţa pătrată ochi căprui,

– fără semne particulare.

În ziua dispariţiei era încălţat cu pantofi negri, cămaşă cu mânecă scurtă, deschisă la culoare, pantaloni de stofă închişi la culoare.

În cauză a fost dispusă urmărirea persoanei dispărute de la domiciliu, iar cercetările sunt continuate în vederea depistării ei.

Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax