Connect with us
Publicitate

BLAJ

Polițiștii de la trupele speciale din Alba au intrat peste un bărbat din Blaj, bănuit de furt. Ce au descoperit la percheziții

Publicat

politie mascati

Un bărbat de 55 de ani din Blaj a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, joi 12 mai, fiind bănuit ca autorul unui furt dintr-o locuință din oraș. Acesta ar fi furat mai multe scule electrice în valoare de 4000 de lei. 

Pentru a găsi bunurile furate dar și pentru a-l reține pe acesta a fost efectuată o percheziție la domiciliul acestuia.

Potrivit IPJ Alba, în sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 09/10 mai 2022, ar fi escaladat gardul unei locuințe din Blaj, iar dintr-o anexă ar fi sustras mai multe scule electrice a căror valoare a fost estimată, de către persoana păgubită, la 4.000 de lei.

Cu ocazia percheziției efectuate de polițiștii din Blaj, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Pentru Acțiuni Speciale, la domiciliul bărbatului, au fost identificate toate sculele furate, acestea fiind restituite păgubitului.

În cursul zilei de azi, 13 mai, bărbatul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax