Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Poliţiştii din Aiud au confiscat 29 de kilograme de îngheţată, transportată de un şofer din Cluj, fără acte legale, pe DN1

Publicat

pol

Un tânăr din comuna Râşca, judeţul Cluj, a fost amendat de poliţiştii din Aiud şi a rămas fără marfa pe care o transporta cu o autoutilitară, după ce nu a putut prezenta acte legale de provenienţă şi transport pentru 29 de kilograme de îngheţată. Oamenii legii au confiscat produsele în valoare de 700 de lei.

Miercuri, la ora 16.17, poliţiştii de investigare a fraudelor din Aiud, împreună cu poliţişti ai Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud, în timp ce desfășurau activităţi de control a autovehiculelor de transport marfă, în vederea prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale, pe DN 1, l-au depistat pe M.D.I., de 25 de ani, din comuna Râşca, judeţul Cluj, care transporta cu o autoutilitară 29 de kilograme de îngheţată, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

Şoferul autoutilitarei a fost sancţionat contravenţional, iar marfa transportată fără documente legale a fost indisponibilizată, în vederea confiscării.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax