Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Polițiștii din Alba au amendat aproape 200 de șoferi în 14 ore, majoritatea pentru viteză. Acțiune de siguranță rutieră

Publicat

politie

Polițiștii rutieri din județul Alba au aplicat 185 de amenzi, majoritatea pentru viteză excesivă, în 14 ore. Au derulat o acțiune pentru creșterea siguranței rutiere.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 27 aprilie, între orele 7.00 și 21.00, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului județ, o acțiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere și depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele legale privind circulația pe drumurile publice.

În cele 14 ore de acțiune, au fost constatate 185 de abateri de natură contravențională, cele mai multe (149) de conducere cu viteză peste limita legală.

Complementar sancțiunilor aplicate, față de doi conducători auto a fost luată măsura reținerii permisului de conducere; unul pentru depășirea, cu peste 50 de kilometri/oră, a limitei legale de viteză.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax