Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Poliţiştii din Alba au confiscat peste 2.000 de petarde şi artificii comercializate ilegal, în perioada sărbătorilor

Publicat

petarde

Poliţiştii din Alba au demarat cercetările pentru operaţiuni ilegale cu articole pirotehnice şi au confiscate 2.120 de petarde şi artificii de la trei persoane care le vindeau fără drept. Cazurile au fost identificate în Lopadea Nouă, Blaj şi Lupşa.

Marţi, 25 decembrie, la ora 20.30, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud – Posturile de poliţie Hopârta şi Lopadea Nouă l-au depistat pe M.M.A. din comuna Lopadea Nouă, care deţinea, fără drept, un număr de 1.440 articole pirotehnice, din clasa I.

Luni, 24 decembrie, la ora 15.18, prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Blaj au fost sesizaţi de către un cetăţean despre faptul că un tânăr de 21 de ani comercializa petarde. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că C.P.I., domiciliat în comuna Roşia de Secaş, nu era autorizat să desfăşoare operaţiuni cu produse pirotehnice şi a comercializat astfel de produse către diferite persoane, inclusiv minori din comună. Poliţişti au luat măsura confiscării celor 89 de petarde ce au mai fost găsite asupra suspectului, iar faţă de acesta cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

În data de 23 decembrie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Gîrda de Sus au organizat o acţiune ce a avut drept scop combaterea ilegalităţilor privind deţinerea şi comercializarea articolelor pirotehnice. Cu ocazia acestei acţiuni a fost identificat S.D., de 21 ani, din comuna Lupşa, în autoturismul căruia au fost găsite 21 de artificii din clasa 3, 16  artificii, clasa 2, 195 de petarde clasa 3, 350 de petarde clasa 2 şi nouă petarde clasa 1.

Artificiile şi petardele găsite în cele trei cazuri au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar faţă de suspecţi cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax