Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Polițiștii au controlat deținătorii de arme neletale din județul Alba: 16 autorizații au fost suspendate și 25 anulate

Publicat

Poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi ai Direcţiei de Ordine Publică din județul Alba au luat la control deținătorii de arme neletale. Din luna septembrie a anului trecut și până în luna martie au fost verificate peste 1.000 de persoane, iar în 16 cazuri a fost suspendat dreptul de port și folosire de armă.

În perioada 10 septembrie 2012 – 5 martie 2013, deţinătorii legali de arme şi muniţii neletale supuse autorizării au fost controlați de polițiști. În județul Alba au fost verificate 1.050 de persoane deținătoare de arme neletale. În urma controalelor, polițiștii au luat măsura de suspendare a dreptului de port şi folosire a armelor neletale supuse autorizării față de 16 persoane. Potrivit IPJ Alba, acestea sunt suspecte în cauze penale pentru fapte săvârşite cu intenţie, potrivit legislaţiei în vigoare.

De asemenea, în 25 de cazuri a fost luată măsura de anulare a dreptului de port şi folosire a armelor neletale supuse autorizării.

Tot în urma verificărilor au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale în valoare de 2.600 de lei pentru nerespectarea legii privind regimul armelor și al munițiilor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax