Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Polițiștii din Alba au intervenit la 40 de evenimente semnalate de cetățeni prin 112, de Crăciun. Valoarea amenzilor aplicate

Publicat

În ultimele 24 de ore, polițiștii din Alba au fost la datorie pentru a asigura un climat de ordine și liniște publică și au intervenit la un număr de 42 de evenimente semnalate, majoritatea (40) fiind sesizări ale cetățenilor la 112.

Potrivit IPJ Alba, în această perioadă, nu au fost înregistrate fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice, infracțiuni grave, comise cu violență sau accidente rutiere soldate cu decesul sau rănirea gravă a vreunei persoane.

Au fost constatate 9 infracțiuni și sancționate 31 de abateri de natură contravențională, cu amenzi în valoare de 8.965 de lei.

În urma acțiunilor dedicate siguranței traficului rutier, polițiștii au reținut 4 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax