Connect with us
Publicitate

BLAJ

Polițiștii din Alba au intervenit la două scandaluri în familie. Amenințări cu moartea și agresiuni la Blaj și Sebeș

Publicat

politie noaptea

Polițiștii din Alba au intervenit în două scandaluri produse în familie. Este vorba despre două situații în care un bărbat gelos și-a agresat și amenințat soția, iar un altul și-a amenințat cu moartea tatăl. 

Potrivit IPJ Alba, polițiștii din Blaj au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi agresat și amenințat soția. Bărbatul s-a ales cu dosar penal, pentru violență în familie și amenințare.

La data de 01 iulie 2021, polițiștii din Blaj au fost sesizați, prin plângere, de către o femeie, de 40 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că ar fi fost agresată și amenințată de soț.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că, pe fondul geloziei și a unor discuții contradictorii, în seara zilei de 30 iunie 2021, bărbatul, în vârstă de 39 de ani, și-ar fi agresat și amenințat soția.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de acesta, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioada de 5 zile, prin care i-au interzis să se apropie de femeie.

Bărbatul este cercetat, pentru violență în familie și amenințare.

Și-a amenințat tatăl

Polițiștii din Sebeș au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi amenințat tatăl. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru amenințare.

La data de 01 iulie 2021, polițiștii din Sebeș au fost sesizați, de către un bărbat, de 65 de ani, din localitatea Răhău, cu privire la faptul că, fiul său l-ar fi amenințat.

Polițiștii deplasați la fața locului au constat faptul că, bărbatul, în vârstă de 41 de ani, în urma unor discuții în contradictoriu avute cu tatăl său, l-ar fi amenințat, cu moartea.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbatul de 41 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție, pe o perioada de 5 zile.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax