Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Polițiștii din Alba au luat la control mașinile cu numere străine: Au dat aproape 300 de amenzi în doar 24 de ore

Publicat

Peste 290 de amenzi, pentru mai multe încălcări ale legislației rutiere, au fost date de polițiștii din Alba în doar 24 de ore. Polițiștii au verificat peste 70 de autovehicule, înmatriculate în alte state, care circulă în România și au fost surprinse pe străzile din județ. 

Potrivit IPJ Alba, în perioada 13 – 14 aprilie 2022,  polițiștii Serviciului Rutier Alba au desfășurat o acțiune de verificare a modului în care proprietarii și conducătorii de autoturisme înmatriculate în alte state și cei de autoplatforme destinate transportului de vehicule respectă legislația privind circulația pe drumurile publice din România. La acțiune au participat polițiștii rutieri și cei de la ordine publică cu atribuții pe linie de poliție rutieră.

În această perioadă, au fost verificate peste 70 de autovehicule înmatriculate în alte state.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 293 de sancțiuni contravenționale, din care 9 conducătorilor de autovehicule înmatriculate în alte state și 5 conductorilor de autoplatforme destinate transportului de vehicule.

 

În cadrul acțiunii au fost reținute 7 permise de conducere și retrase 11 certificate de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax