Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Polițiștii din Alba au luat la control tăietorii de lemne din județ. Câte sancțiuni au dat și cât material lemnos au confiscat

Publicat

Polițiștii din Alba, alături de inspectorii de la Garda Forestieră, dar și jandarmi și lucrători din cadrul ocoalelor silvice, au efectuat 40 de controale, într-o singură zi, pentru a verifica dacă cei ce taie lemn, o fac legal sau nu. 

Potrivit IPJ Alba, astfel, au fost efectuate 40 de controale, din care 30 la mijloacele de transport material lemnos, 8 în fondul forestier, iar două controale au fost efectuate pe linia provenienței, depozitării și valorificării materialului lemnos.

Au fost aplicate 92 de sancțiuni contravenționale, din care 18 în baza Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice și a fost confiscată, valoric, cantitatea de 352 de metri cubi material lemnos.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax